Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Summa Vastgoed

Summa Vastgoed is een investeringsmaatschappij die commercieel vastgoed exploiteert in Nederland en BelgiĆ«. Het gaat om winkel- en bedrijfspanden, kantoren en woningen.

Het bekende Schuttershofgebouw in Terneuzen is mede eigendom van Summa Vastgoed. In dit gebouw installeerden we systemen voor branddetectie en toegangscontrole. En in De Bijster 7-21 en Minervum 7208-7210 in Breda verzorgden we branddetectie, toegangscontrole en een intercomsysteem.

Martijn Heller, real estate manager: "Wij verhuren kantoorruimte van een hoog kwaliteitsniveau. Daarbij horen ook professionele technische voorzieningen die zorgen voor goede brandveiligheid en beveiliging. We hebbenal jaren een prima relatie met Telecom & Security Zeeland: inmiddels weten we wat we aan elkaar hebben. Ons bedrijf is ook een 'no nonsens' firma. Niet te veel gepraat, het moet gewoon goed zijn en zijn werk doen. Wij hebben in verband met de geografische spreiding van onze panden te maken met meerdere beveiligingsbedrijven. Telecom is echt een goede partner. Het is een degelijk bedrijf dat ook als er iets mis is, prima service levert en de veiligheid garandeert met certificaten. Ik ben tevreden over onze samenwerking."

Meer verhalen van onze kanten: klik hier

HDJmartijnheller 03H8514