Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Arentis

Arentis in Terneuzen verhuurt industriële machines en gereedschappen. 

Het bedrijf, dat deel uitmaakt van de Syndus Groep, werkt voor beveiligingsprojecten al jaren samen met Telecom & Security Zeeland. Het familiebedrijf – van de familie Heijens – bestaat dit jaar zestig jaar. Dat werd op 20 en 21 maart groots gevierd met open dagen, én de officiële opening van een prachtig nieuw gebouw aan de Industrieweg in Terneuzen. De kantoorruimte is 1.150 m2 groot, de indrukwekkende bedrijfshal niet minder dan 2.500 m2. Alle kantoren en werkplaatsen van Arentis kwamen zo onder één dak. Telecom & Security Zeeland verzorgde de branddetectiesystemen en de inbraakalarminstallatie voor het hele gebouw.

"De Syndus groep bestaat uit vier bedrijven: Ferris, Arentis, Amerplastics en Fiberstruct", vertelt Marc Heijens, commercieel en technisch directeur van Arentis. "Behalve Fiberstruct in Slowakije zijn al onze gebouwen beveiligd door 'Telecom'. Branddetectie, inbraakalarmsystemen; we kiezen steeds voor onze vertrouwde partner in Terneuzen. Het gaat uiteraard om wettelijk goedgekeurde, professionele systemen, waarbij we ook gebruik maken van de online helpdesk en storingsdienst. Zo worden we ontzorgd. Er is een prettig contact, zowel met de directie als met de monteurs. Ook is er sprake van een goede wisselwerking als bedrijven onderling:  Telecom gebruikt onze materialen om bepaalde klussen te kunnen uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om elkaar, als ondernemers in de regio, werk te gunnen. Bij de realisatie van ons nieuwe pand hebben we uitsluitend gewerkt met regionale bedrijven, waarmee we meestal zelf ook zaken doen. Ons nieuwe gebouw, inclusief interieur, is dus helemaal Zeeuws-Vlaams. Daar zijn we best trots op."

HDJmarcheijens 03H8555

Telecom's zusterbedrijf Zonne Paneel Zeeland leverde zonnepanelen aan Arentis. Marc: "Onze staalwerkplaats draait nu helemaal op eigen zonne-energie en ook mijn eigen huis heeft zonnepanelen op het dak. En ook dat is allemaal prima verlopen. Leuke bedrijven, fijn om mee te werken."

Meer verhalen van onze kanten: klik hier