Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Nieuws

Twee maal per jaar maken we een papieren nieuwsbrief voor onze klanten, met nieuws en weetjes over ons bedrijf en de securitybranche. Onze relaties krijgen de nieuwsbrief in de brievenbus. Maar digitaal lezen kan natuurlijk ook. Klik hier om de nieuwsbrief van maart 2019 te downloaden.

Vanaf 1 september 2019 stopt KPN definitief met ISDN 1/2. Het uitfaseren van ISDN heeft consequenties voor bedrijven die nog niet zijn overgestapt op VoIP telefonie (internet). Het is daarom van belang om nu actie te ondernemen.

Wij bieden u een oplossing op maat. Met Flex telefonie, onze centrale in de Cloud, heeft u de beschikking over alle functies, die u nu of in de toekomst nodig heeft. U kiest het prijsmodel dat het beste bij uw bedrijf past.

Het is een solide platform dat online inzicht geeft in alle telefoonverkeer in uw bedrijf. Bij een internet storing worden bepaalde telefoonnummers automatisch omgeschakeld naar mobiele nummers

U krijgt zelf de centrale in beheer en bent niet meer, zoals met ISDN, locatie gebonden. Bovendien is de centrale in no-time eenvoudig uit te breiden met meer toestellen, gebruikers en/of functionaliteiten.

U kunt gewoon uw oude telefoonnummers behouden en verhuizen. Doordat we u van a tot z begeleiden én met u meedenken in het hele proces garanderen we u een naadloze overstap, zodat uw klanten hier niets van merken.

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op voor een afspraak en we helpen u tijdig aan de beste oplossing.

Onze nieuwe bedrijfsbrochure heeft als thema: altijd alert, altijd gerust. Dit is hoofdzakelijk met fotografie in beeld gebracht, in verschillende beveiligingsthema’s.

Door toepassing van de allerlaatste technologie ter plekke, en de inzet van onze eigen meldkamer, zijn wij als bedrijf altijd alert voor onze opdrachtgevers.

Daardoor kunnen onze klanten gerust zijn. Wij zetten in op het Nieuwe Beveiligen, een strategie waarin een integrale en proactieve werkwijze centraal staat.

Klik hier voor de brochure.

In januari openen we een tweede vestiging in Zeeland. Aan de Amundsenweg 17A in Goes (De Poel II) komen kantoren, een Experience Centrum en een eigen meldkamer.

Wij bouwen hiermee ons bedrijf verder uit, als totaalaanbieder van professionele integrale beveiligingsconcepten. Volgend jaar zullen we meer nieuwe stappen maken, bijvoorbeeld op het gebied van zorgsystemen en video-observatie. Ook zullen we het aanbod van onze mobiele camera unit[JN1] s verder uitbreiden.

Lees meer...


Van 10 tot en met 16 oktober 2016 (week 41) is de Week van de Veiligheid. Deze week staat in het teken van veiligheid. Veiligheid voor ondernemers én inwoners. Veel gemeenten organiseren activiteiten om ondernemers te steunen in hun strijd tegen criminaliteit. Ook vinden er veel acties plaats tegen inbraak, fietsendiefstal, straatroof en overvallen.

Deze week wordt elk jaar georganiseerd door CCV, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Zij maken zich sterk voor een veilig en leefbaar Nederland, en bieden daarvoor kennis, instrumenten, voorlichtingsmateriaal en advies op maat gericht op veilig wonen, veilig werken en veilig leven.
Telecom & Security draagt deze initiatieven een warm hart toe: elke dag werken wij aan jouw veiligheid. Met onze diensten voor inbraakpreventie, branddetectie, camerabewaking en toegangscontrole zorgen wij voor een veilige, beschermde werkplek. In november hebben we een speciale actie maand!

Lees meer...