Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

'Telecom & Security Zeeland biedt ons erg goede service'. 

We zijn er trots op, dat onze klanten dit vertellen. Natuurlijk, een vakkundig geïnstalleerd systeem zou altijd perfect zijn werk moeten doen. Maar toch is het zo dat zowel voor zeer uitgebreide systemen, als voor kleine huisinstallaties, een periodieke controle raadzaam is (of verplicht). Er kunnen zich ongemerkt omstandigheden voordoen waardoor toch ineens die nare storingen kunnen ontstaan. Daarom is belangrijk dat uw systeem op tijd wordt gecontroleerd.

Wij bieden servicecontracten op maat, voor iedere installatie, groot of klein, voor bedrijven en thuis. Het kan gaan om jaarlijks periodiek controle, of een volledige 'all inclusive' ontzorging van een groot systeem,

Naast dit geplande onderhoud, staan onze monteurs ALTIJD - dus 24 uur per dag, zeven dagen per week klaar voor (spoed)service. Ook middenin de nacht komen zij met een opgewekt gezicht uw storing verhelpen.

U hoeft alleen maar te bellen naar 088-205 1100. 

In veel gevallen kan op afstand worden ingebeld door onze helpdesk. Zo kunnen we snel en effectief programmeren en gegevens wijzigen in de voice- en alarmcentrales. Dat betekent dat een probleem heel snel kan worden opgelost, op iedere tijdstip.