Inbraakpreventie

Inbraakpreventie

KLIK HIER voor ons prijs en info over professionele pakket voor inbraakinstallaties thuis zoals gezien op JENZ TV!

Een op vijf Nederlanders heeft weleens een inbraak meegemaakt.

Voor het merendeel is dit de belangrijkste reden voor de aanschaf van een alarmsysteem. Een kwart wil vooral hun gezin beschermen en laat daarom een alarm installeren. Dat blijkt uit de Nationale Veiligheidsbarometer van Securitas. Hoewel 15 procent van de ondervraagden een alarmsysteem in huis heeft, laat bijna de helft hiervan het niet onderhouden.

Jaarlijks wordt in Nederland ruim 91.000 keer ingebroken, zelfs op klaarlichte dag. Het gebeurt het hele jaar door, maar het 'Donkere dagen'-effect bestaat nog steeds. In de maanden november, december en januari wordt 40 procent meer ingebroken dan in de drie maanden daarvoor. De feestdagen zijn erg populair bij inbrekers.

Ieder jaar zijn er drie dagen met de meeste inbraken 1 januari, 24 en 25 december.  In stedelijke gebieden wordt 48 procent vaker ingebroken dan op het platteland.

U kunt er zelf veel tegen doen, zoals simpelweg de deur echt op slot doen, ramen sluiten, kostbare zaken uit het zicht leggen. Maar wilt u echt met een gerust hart de deur achter u dichttrekken? Kies dan voor onze erkende alarmsystemen.

 

Meldkamer

de vijf keurmerken

Wilt u dat een alarm in uw woning direct wordt gesignaleerd, beoordeeld en opgevolgd? Kies dan voor koppeling met onze Nederlandse Veiligheidsdienst Groep meldkamer. Die vormt dan de 100% betrouwbare schakel tussen uw woning, en de personen die bij onraad actie moeten nemen.

Hoe werkt een meldkamer?

In een meldkamer zitten centralisten dag en nacht klaar om het alarm direct op te volgen volgens een afgesproken protocol. U kunt dus worden gebeld. Ook is het mogelijk om via de alarmcentrale een mobiele surveillant te sturen om poolshoogte te nemen. De alarmcentrale zorgt bij alle type meldingen voor professionele alarmopvolging.

Wat biedt onze NVD Groep meldkamer?

  • Snelle alarmopvolging, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar
  • Doormeldingen van brandmeldsystemen
  • Openen en sluiten op afstand met behulp van camera's, zie Securityview
  • Videoverificatie en indien gewenst doormeldingen naar de politiemeldkamer via Live View
  • 24 uurs bereikbaarheidsdiensten
  • Mobiele beveiliging van personen, ook mogelijk via een app op uw smartphone
  • Track & trace van voertuigen en verplaatsbare objecten