Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

"Onze naam zegt het al: beveiligen is ons vak, onze specialiteit", vertelt François Dieleman, directeur. "We zijn al jaren volledig gecertificeerd voor alle mogelijke situaties. Ook voor het allerhoogste niveau, niveau 4, hebben we de beste apparatuur – Grade 3 gecertificeerd. Je hebt het dan over beveiliging van de meest waardevolle goederen."

François: "Wij vernieuwen als bedrijf continu, zoeken steeds naar de allerlaatste innovaties, ook op gebied van dit hoogste beveiligingsniveau. Zo is er een nieuw beveiligingssysteem waarmee alle toepassingen via één flexibel platform worden aangestuurd. Het is een combinatie van de allerbeste detectie en verbindingstechnologie, geschikt voor kleine en zeer grote bedrijven in álle sectoren, van detailhandel tot industrie, opslag en technische installaties."

Ongelimiteerd uitbreidbaar
"Standaard biedt het systeem al 128 zones. Ondernemers en securitymanagers kunnen het systeem ongelimiteerd uitbreiden of koppelen, door extra zone licenties. Geen nieuwe kasten of installatiewerk dus. Dit gaat allemaal softwarematig."

Cloud en smartphone
"Het bedienen en beheren van de systemen gebeurt vanaf het touchscreen bedieningspaneel, of op afstand via cloud en smartphone. Alles vindt plaats via de cloud. Ook uitbreidingen, dus het inleren van tags, configuratie, diagnostiek en service kan op afstand plaatsvinden. Communicatie is mogelijk via wifi, 3G of IP. Er is dus altijd verbinding mogelijk."

Professionals
"Wij zijn échte beveilingsprofessionals. Het is onze 'core business'. Grote toewijding voor ons vak en een continu oog voor de nieuwste ontwikkelingen zorgen ervoor dat wij alleen topproducten leveren, die geheel volgens de regels van de wet worden geïnstalleerd. Dat met 24/7 service, op locatie of op afstand. Zo hebben ondernemers en security managers flink wat minder zorgen!"

Meer weten?
Wilt u voor uw bedrijf meer weten over innovatieve High Risk Security?
Bel François zelf: 088-2051100
Of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

francois dieleman