Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Telecom & Security Zeeland heeft jarenlange ervaring op het gebied van integrale beveiligingsoplossingen. Deze kennis en ervaring wordt geborgd en is erkend door verschillende instanties.

Iedere beveiligingsinstallatie wordt volledig naar wens van de klant en eventueel diens verzekeraar ontworpen en geïnstalleerd, rekening houdend met alle geldende voorschriften en wettelijke eisen. We zijn gecertificeerd voor het afgeven van beveiligingscertificaten in alle klassen.

de vijf keurmerken

CCV

Telecom & Security Zeeland is bij het Centrum voor Criminaliteitspreventie Veiligheid (CCV) gecertificeerd voor onderhoud en levering van brandmeldinstallaties.

CIBV

Telecom & Security Zeeland is een door het CIBV gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Het CIBV is gespecialiseerd in certificatie van brand- en BORG inbraakbeveiliging. Het is een onafhankelijke certificatie-instelling die vaststelt of een bedrijf voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Een CIBV certificaat geeft de eindgebruiker een gerechtvaardigd vertrouwen in de kwaliteit van het gecertificeerde bedrijf.

Met een erkenning kunnen bedrijven zich onderscheiden van niet gecertificeerde bedrijven. Erkende bedrijven worden jaarlijks door het CIBV gecontroleerd op het voldoen aan de criteria die staan in de kwaliteitsregeling waarvoor zij erkend zijn. Met een CIBV erkenning geven gecertificeerde bedrijven aan dat zij voldoen aan een bepaald kwaliteitsniveau.