Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Telecom & Security Zeeland heeft jarenlange ervaring op het gebied van integrale beveiligingsoplossingen. Deze kennis en ervaring wordt geborgd en is erkend door verschillende instanties.

Iedere beveiligingsinstallatie wordt volledig naar wens van de klant en eventueel diens verzekeraar ontworpen en geïnstalleerd, rekening houdend met alle geldende voorschriften en wettelijke eisen. We zijn gecertificeerd voor het afgeven van beveiligingscertificaten in alle klassen.

de vijf keurmerken

CCV

Telecom & Security Zeeland is bij het Centrum voor Criminaliteitspreventie Veiligheid (CCV) gecertificeerd voor levering, onderhoud en installatie van Brandmeldinstallaties.

KIWA-NCP

Verder is Telecom & Security Zeeland een KIWA NCP gecertificeerd beveiligingsbedrijf.

Kiwa NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) is een certificatie-instituut in Nederland op het gebied van inbraakpreventie en brandveiligheid. Het is een onafhankelijke certificatie-instelling die vaststelt of een bedrijf voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen.

Een Kiwa NCP Certificaat geeft de eindgebruiker een gerechtvaardigd vertrouwen in de kwaliteit van het gecertificeerde bedrijf. Met een erkenning kunnen bedrijven zich onderscheiden van niet gecertificeerde bedrijven. De Kiwa NCP erkende bedrijven worden dan door Kiwa NCP gecontroleerd op het voldoen aan de criteria die staan in de kwaliteitsregeling waarvoor zij erkend zijn. Met een Kiwa NCP erkenning geven gecertificeerde bedrijven aan dat zij voldoen aan een bepaald kwaliteitsniveau.

Nederlandse Veiligheidsdienst Groep meldkamer

 medlakmTelecom & Security Zeeland is deel van de Nederlandse Veiligheidsdienst Groep meldkamer in Goes.