Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen


Van 10 tot en met 16 oktober 2016 (week 41) is de Week van de Veiligheid. Deze week staat in het teken van veiligheid. Veiligheid voor ondernemers én inwoners. Veel gemeenten organiseren activiteiten om ondernemers te steunen in hun strijd tegen criminaliteit. Ook vinden er veel acties plaats tegen inbraak, fietsendiefstal, straatroof en overvallen.

Deze week wordt elk jaar georganiseerd door CCV, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Zij maken zich sterk voor een veilig en leefbaar Nederland, en bieden daarvoor kennis, instrumenten, voorlichtingsmateriaal en advies op maat gericht op veilig wonen, veilig werken en veilig leven.
Telecom & Security draagt deze initiatieven een warm hart toe: elke dag werken wij aan jouw veiligheid. Met onze diensten voor inbraakpreventie, branddetectie, camerabewaking en toegangscontrole zorgen wij voor een veilige, beschermde werkplek. In november hebben we een speciale actie maand!

Brandveiligheid

Een van de hoofdthema's van CCV in de plannen voor 2016 – 2020 is brandpreventie. We merken in de dagelijkse praktijk dat veel organisaties en bedrijven onbekend zijn met de eisen, bijvoorbeeld op het gebied van certificering. Daarom hebben we besloten november uit te roepen tot de maand van de brandveiligheid. Dit houdt in dat we onze kennis over brandveiligheid met ondernemers en organisaties in diverse sectoren en branches zullen delen. We werken daarbij nauw samen met de experts van de brandweer.
Wil jij nu alvast weten of jouw bedrijf aan de eisen van brandveiligheid voldoet? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende scan. Bel 0115-649990 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.