Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Bart Vervaet Optiek

Na een paar jaar loondienst begon opticien Bart Vervaet twee jaar geleden voor zichzelf, in Axel. De jonge ondernemer wist precies wat hij zijn klanten wou bieden: een mooie zaak met prachtige kwaliteitsbrillen en topservice.

“Ik heb hard moeten werken om dit allemaal voor elkaar te krijgen”, vertelt hij. “In mijn zaak bevindt zich een flink aantal monturen en er staat ook behoorlijk kostbare apparatuur voor de oogmetingen. Daarom heb ik niet bezuinigd op inbraakpreventie. Telecom heeft voor mij een inbraakalarm met een camerasysteem geïnstalleerd dat ik vanaf mijn smartphone kan bedienen. Ook is het rechtstreeks verbonden met een meldkamer. Dat geeft mij een veilig gevoel, als ik ’s avonds in dit stille straatje de deur achter me dicht trek. Ik vind het fijn dat ze goede service verlenen - net zoals ik dat doe voor mijn eigen klanten. Je hoeft maar te bellen, er komt meteen een antwoord, of ze staan in no time bij je op de stoep. Niet dat ik problemen heb met het systeem hoor. Ja, in het begin vergat ik het wel eens uit te zetten als ik binnenkwam. Tsja, dan kan je horen hoe verschrikkelijk hard het alarm klinkt. Nee, mijn zaak is voor inbrekers absoluut geen interessant adres!”

De betrouwbaarheid van de inbraakalarminstallatie bij Bart Vervaet Optiek wordt gewaarborgd door officiele beveiligingscertificaten.

Kijk hier voor meer verhalen van onze klanten

HDJbartensanneLR 03H1308