Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Gemeente Terneuzen

De gemeente Terneuzen doet al sinds 2000 zaken met Telecom & Security Zeeland. Het gaat om beveiligingsinstallaties in de grote gebouwen waaronder het stadhuis, maar ook kleine panden, bijvoorbeeld buurthuizen. Daarnaast heeft de gemeente op meerdere locaties installaties voor brandmelding, toegangscontrole, camerabeveiliging en persoonsbeveiliging. Alles is afkomstig van Telecom & Security Zeeland en volledig gecertificeerd.

Patrick Anema, medewerker Gebouwen - Team techniek vertelt: “Indertijd waren wij de eerste klant van het bedrijf. En na al die jaren is het contact nog steeds heel goed en persoonlijk. Als klant vinden wij het heel belangrijk dat storingen snel worden opgelost. Wij maken met regelmaat gebruik van de 24/7 service. Daarbij moeten we ons natuurlijk ook altijd afvragen of het werkelijk niet tot de volgende ochtend kan wachten… maar ze komen altijd!”

“Het is essentieel voor de gemeente Terneuzen dat we steeds samen met TSZ komen tot een goede innovatieve oplossing voor onze vraagstukken. Alle medewerkers van TSZ denken met ons mee - van monteur, technicus, tot werkvoorbereiding en directie. Zo ontzorgen ze ons zoals wij dat wensen. Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel: een goede service dus. En de monteurs leveren hoge kwaliteit werk, ook in een nette kantooromgeving.”

“Daarnaast vinden wij het belangrijk zaken te doen met bedrijven in de buurt. Dit komt de reactiesnelheid, kennis en betrokkenheid ten goede! Bedrijven van buiten de regio lijken soms aantrekkelijk, maar je moet hoe dan ook met reistijd rekenen, in uren en euro’s.” 

Meer verhalen van onze kanten: klik hier

HDJpatrickanema 03H1085LR