Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Mouterij The Swaen

Al ruim een eeuw produceert The Swaen in Kloosterzande mout voor allerlei soorten bier, van blonde lager tot donkere ales, bitters en stouts. De nadruk ligt op het bevoorraden van kleine tot middelgrote brouwerijen, met kwaliteitsvol basismout en speciale moutsoorten.

Het productieproces bij The Swaen, waar zo'n dertig mensen werken, gaat dag en nacht door, behalve in het weekend. In de toekomst zal het een volcontinue bedrijf worden. Telecom & Security Zeeland installeerde er alle alarmsystemen voor brandbeveiliging en inbraakpreventie. "Het is ooit begonnen met beveiliging van de kantoren", vertelt Jos Haeck, directeur en moutmeester. "Na de uitbreiding van onze capaciteit tussen 2013-2015 heeft Telecom alle alarmsystemen aangepast en uitgebreid. Overal waar apparatuur staat, is beveiliging, deels met camerabewaking. Dat is ook belangrijk voor de veiligheid van onze mensen."

"We hebben gekozen voor een bedrijf dicht in de buurt, zodat er bij problemen snelle service kan worden verleend. En dat verloopt prima. Na de installatie, en het afregelen van systemen op onze situatie, zien we ze vrijwel nooit meer! Maar dat is ook wat je wilt met alarmsystemen, je wilt er eigenlijk niks van merken, maar ze moeten wel werken! Daar kunnen we gelukkig op vertrouwen door officiele beveiligingscertificaten en gecertificeerde brandmeldinstallaties."

Meer verhalen van onze kanten: klik hier

HDJjoshaeck03H4684 2