Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Wij realiseren de Zorgtelefoon in het innovatieve Zorgaanbouwconcept van Bouwbedrijf Risseeuw. Op zaterdag 22 november is er een Open Dag.

 De overheid stimuleert zorgbehoevenden zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Daarbij komt de verantwoordelijkheid steeds meer bij de mensen zelf te liggen. De Zorgaanbouw biedt uitkomst. Binnen een dag is een vergunningsvrije unit geplaatst met een mooie slaapkamer en badkamer. Wij leveren de Zorgtelefoons.

Hulp met slechts één druk op een knop

Bosch sociale alarmering

Bosch Sociale Alarmering is speciaal bedoeld voor mensen die zelfstandig willen blijven wonen in hun eigen huis, maar op bepaalde momenten toch hulpbehoevend zijn. De belangrijkste componenten van dit systeem zijn een Personenalarmtoestel en een draagbare draadloze zender die binnenshuis kan worden gebruikt. Wanneer hulp of assistentie nodig is, hoeft de gebruiker slechts op de alarmtoets op het personenalarmtoestel zelf of op de mobiele zender te drukken. Via het telefoonnetwerk wordt er een alarm verstuurd naar de permanent bemande meldcentrale of naar een andere hulpverlener. Spraakverstaanbaarheid in twee richtingen draagt bij aan verduidelijking van de situatie, zodat de juiste actie kan worden ondernomen.

Neem vrijblijvend contact op via 0115-561661 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mantel2 800x640pix

2pmantel2 800x640pix

Zorgaanbouw tweepersoons web

Buiten Zorgaanbouw web