Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Vanaf 1 september 2019 stopt KPN definitief met ISDN 1/2. Het uitfaseren van ISDN heeft consequenties voor bedrijven die nog niet zijn overgestapt op VoIP telefonie (internet). Het is daarom van belang om nu actie te ondernemen.

Wij bieden u een oplossing op maat. Met Flex telefonie, onze centrale in de Cloud, heeft u de beschikking over alle functies, die u nu of in de toekomst nodig heeft. U kiest het prijsmodel dat het beste bij uw bedrijf past.

Het is een solide platform dat online inzicht geeft in alle telefoonverkeer in uw bedrijf. Bij een internet storing worden bepaalde telefoonnummers automatisch omgeschakeld naar mobiele nummers

U krijgt zelf de centrale in beheer en bent niet meer, zoals met ISDN, locatie gebonden. Bovendien is de centrale in no-time eenvoudig uit te breiden met meer toestellen, gebruikers en/of functionaliteiten.

U kunt gewoon uw oude telefoonnummers behouden en verhuizen. Doordat we u van a tot z begeleiden én met u meedenken in het hele proces garanderen we u een naadloze overstap, zodat uw klanten hier niets van merken.

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op voor een afspraak en we helpen u tijdig aan de beste oplossing.