Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Telecom & Security Zeeland is een erkend BORG Technisch beveiligingsbedrijf (deelgebied 1, 2 en 3). Het BORG Technisch beveiligingsbedrijf mag elektronische én bouwkundige maatregelen in alle risicoklassen aanbrengen.

Erkende BORG Beveiligingsbedrijven geven BORG-certificaten en BORG-opleveringsbewijzen uit, waarmee de eigenaar van een alarmsysteem kan aantonen dat zijn alarmsysteem deskundig en betrouwbaar is aangelegd en wordt onderhouden volgens de geldende installatievoorschriften.

Verzekeraars vragen verzekerden vaak in het kader van een inboedel- of brandverzekering om preventiemaatregelen te nemen en een BORG-gecertificeerd alarmsysteem te laten aanleggen. Om nodeloze alarmering van de politie tegen te gaan heeft de overheid een aantal bepalingen over de kwaliteit van alarmsystemen vastgelegd in de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus, in werking getreden op 1 april 1999. De wettelijke bepalingen gaan onder meer over de betrouwbaarheid en deskundigheid van personen betrokken bij de aanleg van alarmsystemen.