Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Onze medewerkers

Hieronder kunt u kennismaken met enkele van onze medewerkers.

Robin Coppejans

Robin Coppejans

Robin Coppejans werkt al sinds 2004 als monteur bij Telecom & Security Zeeland. Hij houdt zich dagelijks bezig met de installatie, onderhoud en storingen aan brandmeld- en inbraakpreventiesystemen. Robin zit dus al een tijdje in het vak. Na de toenmalige LTS en het leerlingwezen is hij in de praktijk verder gaan leren. Hij is sinds 2006 monteur beveiliging en sinds 2008 Installatiedeskundige brandmeldinstallatie.

“Het is heel afwisselend werk, want ik ga iedere dag ergens anders heen, met mijn eigen bus van de zaak. ‘s Avonds rijd ik ermee naar huis. Soms werk ik alleen, maar er zijn ook grote klussen en daar gaan we dan vaak met z’n tweeën op af. Ik heb niet echt mijn eigen klanten maar omdat ik regelmatig bij dezelfde bedrijven kom, heb ik iedereen wel goed leren kennen.”

“Het is een leuke baan waar ik ben ingegroeid. Ik heb hiervoor ook in de industrie gewerkt. Nu ben ik vaker binnen bezig, dat vind ik toch prettiger. Ik vind het trouwens erg leuk dat we allemaal een iPad hebben voor het werk. Bijna alles wat we moeten weten staat erop en ik kan er ook foto’s mee maken van bepaalde situaties. Heel handig.”

Diploma’s/certificaten

  • Monteur beveiliging
  • Installatiedeskundige brandmeldinstallatie.
  • Bosch Security Brandcertificering
Michel Couqué

Michel Couqué

Michel Couqué: diploma binnen!

Goed geschoolde medewerkers zijn essentieel voor een erkend bedrijf in de beveiligingssector. Michel Couqué behaalde op 2 juli het diploma Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties (ODB). Dat betekent dat hij voortaan ook installaties officieel mag keuren.

"Ik ben een keer of tien naar Utrecht geweest voor deze opleiding", vertelt Michel. "Het duurde alles bij elkaar een jaar, en het was behoorlijk pittig! Iedere keer kreeg je extra theorie, moest je flink wat feiten onthouden over regels en wetgeving. Het landelijk examen bestond uit meerkeuzevragen, open vragen en een 'case' . Je kreeg dan allerlei informatie over een fictieve situatie, en op basis van wat je had geleerd moest je daar een oordeel over vellen. De vraagstelling was best moeilijk, maar ik heb het toch gehaald. Ik ben er blij mee. Het is weer een stapje verder. Het installatiewerk deed ik al jaren, en nu heb ik ook de eindverantwoording. Inmiddels heb ik enkele installaties gekeurd. Ik ben sinds 23 september officieel Onderhoudsdeskundige en dat klinkt goed!"

Richard Riemens

Richard Riemens

Richard Riemens is sinds 2009 in dienst als monteur voor inbraakpreventiesystemen, brandalarmsystemen, camerabeveiliging, toegangscontrole en telefonie.

“Ik houd me in hoofdzaak bezig met grotere geïntegreerde beveiligingsprojecten. Daar gaat het meestal om toegangscontrolesystemen, gekoppeld aan camera’s en inbraakpreventie. De laatste tijd doe ik minder storingen en meer projectwerk. Daar ben ik voor opgeleid want ik heb naast MTS elektronica ook het diploma Technisch Beheerder Beveiligingsinstallaties. Dat heb je nodig om gecertificeerde inbraakpreventie-installaties te mogen ontwerpen. Ook ben ik installatiedeskundige brandmeldinstallaties.”

“Je krijgt hier veel vrijheid en kunt zelfstandig werken. Meestal werk ik alleen. Ik zie onze klanten vaker dan mijn collega’s! Bijna iedere dag heb ik te maken met de mensen van de bewakingsdienst of een portiersloge. Soms moeten de werkzaamheden op hun wens in het weekend worden uitgevoerd, maar installatiewerk vindt over het algemeen meestal doordeweeks en overdag plaats.”

“Ik vind het leuk dat er bedrijfsuitjes zijn, dat we een kerst- en een paaspakket krijgen. We worden hier echt gewaardeerd. Als het aan mij ligt, zal ik hier nog heel wat jaartjes werken.”

Diploma’s/certificaten

  • MTS elektronica
  • TBV (Technisch Beheerder Beveiligingsinstallaties)
  • Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties
  • Certificaat Honeywell Galaxy advance
  • Certificaat Aritech ATS Titan