Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Pfauth Logistics

Pfauth Logistics

Eind vorig jaar en in de eerste maanden van 2020 was Telecom & Security Zeeland druk aan de slag met de brand- en inbraakbeveiliging bij Pfauth Logistics. Vanuit het haven- en industriegebied van Vlissingen-Oost verzorgt Pfauth logistieke diensten aan industriƫle, handels- en maritieme bedrijven. Naast expeditie- en transport en douaneafhandeling, verzorgen zij opslag, waaronder gevaarlijke stoffen. Directeur Robbert Pfauth vertelt over zijn bedrijf.

Robbert: "We hebben hier een flink project achter de rug! Onze bestaande loods is verder uitgebreid met branddetectie en de huidige brandmeldcentrale is vernieuwd. Verder hebben we een nieuwe opslagloods gebouwd van 2.700m2, die ook voorzien is van branddetectie. Natuurlijk is een optimaal systeem voor brand- en inbraakdetectie noodzaak binnen onze opslagvoorziening. De goederen die wij opslaan, moeten immers optimaal zijn beveiligd. Nadat we meerdere bedrijven hadden benaderd, kozen we uiteindelijk voor Telecom & Security Zeeland. Zij hadden het beste aanbod voor ons. Tijdens de renovatie en nieuwbouw hebben zij dus de brand- en inbraakdetectiesystemen en een nieuwe centrale geplaatst. Dat is allemaal prima verlopen, van het eerste contact tot de oplevering."

"We werken graag met Zeeuwse partners, dichtbij dus. Bedrijven die kwaliteit bieden, maar waarmee we ook jarenlang plezierig kunnen samenwerken. Bovendien vonden we het prettig om een relatie aan te gaan met een totaalaanbieder. Want wellicht kiezen we in de toekomst voor uitbreiding van securitysystemen."

Pfauth Logistics is een familiebedrijf dat door Robbert (de derde generatie) wordt geleid. "We bestaan dit jaar 45 jaar en met ons vakbekwame team leveren wij hoogwaardige diensten zoals opslag, transport, expeditie en AEO-gecertificeerde douane-activiteiten. Met onze slogan 'we always find a way' zijn wij graag de logistieke regisseur voor onze klanten."