Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Frank de Splenter

Frank de Splenter

De Splenter Schoenen biedt een uitgebreide collectie damesschoenen, herenschoenen, tassen en accessoires. Er zijn vestigingen in Terneuzen, Hulst, Oostburg, Sluis, Goes, Middelburg en Helmond.

Frank de Splenter: :”Ons familiebedrijf bestaat al zeventig jaar, alles hebben we zelf opgebouwd en dat willen we goed beschermen. In de beginperiode deden we gewoon de winkeldeur op slot en dat was het. Maar dat kan niet meer, ook niet voor de verzekering. Daarom werken we wat betreft alarminstallaties al jaren samen met Telecom & Security Zeeland, zelfs sinds hun oprichting!”

“Ons bedrijf staat voor kwaliteit en goede service. Stijlvolle schoenen, met hoog comfort en de juiste pasvorm, volgens de laatste modetrends. Inmiddels hebben we zeven winkels en een magazijn. Ze zijn allemaal door Telecom & Security Zeeland beveiligd. Net als wij leveren ze kwaliteit, ze zijn betrouwbaar in hun producten en afspraken. En de service is goed. Ze zijn dag en nacht bereikbaar en komen ook hun bed uit om problemen op te lossen. Dat is wat je nodig hebt als ondernemer. Daarom blijven we zaken doen met hen. Want wat goed is, is goed – we doen wel in schoenen maar zijn geen ‘lopers’ …!”