Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Hampshire hotel Churchill

Hampshire hotel Churchill

Patrick Caessens is hoofd Technische Dienst bij het Hampshire hotel Churchill in Terneuzen.

“Het ‘Churchill’ is een kwaliteitshotel met een goede uitstraling”, vertelt hij. “Dat vind je in alles terug: de service, de inrichting, onze gerechten, enzovoorts. Ook van de bedrijven waarmee we zelf zaken doen eisen we die kwaliteit. Telecom & Security Zeeland komt al jaren bij ons over de vloer. Het Churchill en City Hotel, zijn door hen beveiligd voor brand en inbraak. Er zijn camerasystemen en sinds vorig jaar een volledig up to date systeem voor noodverlichting.”

“Met name op het gebied van brandbeveiliging geldt voor de hotelbranche een zeer strenge wetgeving. Bovendien krijgen wij regelmatig bezoek van veiligheidsinspecteurs van reisorganisaties. Het moet dus gewoon goed zijn. Telecom & Security Zeeland is als één van de weinige bedrijven in de regio volledig gecertificeerd voor BMI’s, brandmeldinstallaties dus. Zo’n partner in de buurt is ontzettend belangrijk voor ons. Ze mogen het hele traject verzorgen: ontwerpen, aanleggen, inbedrijfstellen en opleveren. Dat neemt ons zorgen uit handen. En we kunnen er zeker van zijn dat onze installaties volledig volgens de allerlaatste wetgeving zijn gecertificeerd. Onze gasten zijn veilig.”

Patrick vervolgt: “Ik vind Telecom echt een bedrijf dat bij ons past. Ze zijn goed benaderbaar, bieden goede service en de kwaliteit die wij verwachten. Ook is het fijn dat ze vanuit hun specialisme vertellen wat wij moeten doen voor optimale veiligheid van onze gasten. En om steeds bij te blijven met alle wettelijke voorschriften. Wij moeten en willen 100% veiligheid garanderen, dus wanneer zij ons hierin advies geven, dan gaan we daar in mee. Een kwestie van vertrouwen op hun vakmanschap, en manier van zaken doen.”