Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Henno Cysouw

Henno Cysouw

Telecom & Security Zeeland beveiligde het nieuwe pand van Henno Cysouw in Terneuzen. De brillen en het vakmanschap van Henno zijn al jaren een begrip in Zeeuws-Vlaanderen en ver daarbuiten. Na een intensieve (ver)bouwperiode heropende hij in 2015 zijn schitterende optiek aan de Markt. Daar kijk je letterlijk je ogen uit. En zo niet, dan zorgt Henno ervoor dat je alles weer scherp ziet. Met brillen of lenzen. Van een bescheiden doch stijlvolle bril, tot extravagante modellen voor mensen die eens iets anders willen.

Henno: “De verbouwing was als een puzzel van samenwerkende mensen. Ze hebben, net zoals ik dat wil met mijn producten, allemaal het hoogste niveau geleverd. En alle bedrijven kwamen uit de streek. Dat vind ik enorm belangrijk. Het is heel goed verlopen. De beveiliging kon perfect geïntegreerd worden.”

“Wij verkopen onder andere brillen van topmerken. En ook het gebouw op zich vertegenwoordigt een flinke waarde. Dat wil je niet kwijtraken door brand of inbraak. Telecom & Security Zeeland heeft de nieuwe optiek, waar mijn team en ik zo trots op zijn, optimaal beveiligd. Ook zij zijn specialisten in hun vak. Ik ga niet in op details, maar mijn pand en de spullen erin zijn veilig. Altijd. Alles is gekoppeld. En uiteraard volledig gecertificeerd. Dat betekent dat we rustig kunnen slapen. Zo kunnen we zelf ook alles helder blijven zien!”