Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Inbraakpreventie bij ZES Goes

Inbraakpreventie bij ZES Goes

Onlangs moesten de 12.500 m2 grote gebouwen van ZES Goes worden voorzien van nieuwe inbraakbeveiliging. Arno Bal, manager Stores & Concept bij ZES Goes, vertelt over zijn bedrijf en de ervaringen met Telecom & Security Zeeland.

ZES is fulfilment partner voor diverse grote spelers in de elektronicabranche. De 240 medewerkers verzorgen onder andere ontvangst, opslag, voorraadbeheer, orderverwerking, reverse logistiek en cross docking. ZES heeft eigen technici die binnen alle productgroepen van de consumentenelektronica producten herstellen. Dat doet ZES ook voor veel merken en fabrikanten binnen de garantietermijn.

De eigen ICT afdeling van ZES ontwikkelt eigen software. Voor klanten, voor leveranciers en interne afdelingen.

Arno Bal: “Een miljoen reparaties en logistieke handelingen per jaar gaan door onze handen, voor verschillende grote bedrijven. We zijn ook Apple geautoriseerd voor Zuidwest Nederland. Uiteraard betekent het dat we veel kostbare producten opslaan. Inbraak moet onmogelijk zijn.”

“In mijn vroegere werkkring heb ik heel prettig samengewerkt met Telecom & Security Zeeland. Nu ben ik alweer bijna drie jaar actief bij ZES Goes. Ook hier hadden we behoefte aan gecertificeerde inbraakbeveiliging”

“Het was een flink project maar het is prima verlopen. Toen de mannen van Telecom aan het afronden waren, heb ik een appje aan François Dieleman gestuurd. Echt mijn complimenten! Iedereen was altijd correct, vakkundig en professioneel. De klus was ook keurig op tijd geklaard. Dat is op een gegeven moment best even pittig. Je zit even met twee systemen naast elkaar en dan kan er wel eens een kink in de kabel komen. Gelukkig kon ik altijd bellen, ook ‘s avonds. Ze konden dan op afstand inloggen en meteen zaken voor me regelen in het systeem.”

“Telecom onderscheidt zich voor mij door een goede relatie, die we in de loop der jaren hebben opgebouwd. Ik heb volledig vertrouwen. Kom ik in Terneuzen, dan probeer ik altijd even langs te gaan voor een praatje en een kop koffie!”