Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Uw huis, winkel of kantoor altijd in beeld

Camera's verbonden met een meldkamer

U heeft beveiligingscamera's geinstalleerd bij uw huis, winkel of bedrijfspand. Maar wat gebeurt er bij een alarm? Wellicht ziet u de melding op uw smartphone. U zult echter niet altijd in staat zijn om snel iets aan de situatie te doen. Dat probleem kunnen we voor u oplossen, met een slim kastje dat snel is geplaatst.

Met de Security View Smartbox kunt u 6 of 12 camera's koppelen. Alarmmeldingen gaan gratis door naar een professionele meldkamer. Als vanaf €420 euro (6 camera's) krijgt u zekerheid. Inclusief installatie, geen abonnementskosten.

De Security View SmartBox meldt via een veilige VPN-verbinding de videobeelden van uw huis of bedrijf door naar een alarmcentrale. Als de SmartBox is aangesloten, ook op uw bestaande camera's, bouwt hij automatisch een verbinding op. De SmartBox heeft een statisch IP-adres, waardoor hij na bijvoorbeeld een stroomuitval of overstap naar een andere provider gewoon bereikbaar blijft. Uw huis, winkel, of kantoor blijft dus altijd in beeld. Dat geeft een zeker gevoel.

Wat is er aan de hand bij u thuis?
Direct zicht op de situatie en ACTIE!

De centralisten in de meldkamer overzien bij een alarmmelding direct de situatie bij uw pand. Ze kunnen direct het alarmclipje van het alarmmoment terugkijken. Hierdoor kunnen ze het alarm bij u thuis, of in uw winkel/kantoor snel beoordelen en gerichte actie nemen. Indien noodzakelijk zetten ze via Live View de beelden snel door naar de politie!

Voordelen Security View SmartBox

  •    Uw bestaande camerasysteem blijft
  •    Eenvoudig aan te sluiten
  •    Veilige VPN-verbinding
  •    Zowel IP als analoog mogelijk
  •    Voordelig
  •    Live View - meldkamer bekijkt uw huis

 

Prijs

€ 420,- (6 camera's)

 

Wilt u ook meer zekerheid, thuis of bij uw bedrijf?
Neem dan contact op.
Bel ons: 0115 649990 of stuur een mail.