SecurityView

SecurityView

SecurityView is een bewakingsdienst via een meldkamer waarbij uw object(en) met videocamera’s worden bewaakt. De camerabeelden worden opgeslagen en kunnen dienen als bewijsmateriaal bij inbraak, overvallen en andere calamiteiten. SecurityView kan uw manbewaking efficiënter inzetten waardoor met het zelfde budget meer wordt bereikt. SecurityView maakt alarmverificatie, surveillance en toegangscontrole op afstand mogelijk.

Alarmverificatie

Er kan snel worden vastgesteld of het om loos alarm gaat of dat er daadwerkelijk actie moet worden ondernomen. Alarmverificatie voorkomt irritatie bij sleutelhouders en de politie. Medewerkers kunnen ook zelf een alarm activeren, als zij bijvoorbeeld worden overvallen. In zo’n geval zullen onze meldkamermedewerkers direct actie ondernemen.

 

Surveillance

Met behulp van camera’s kunnen objecten, terreinen en productieprocessen onzichtbaar worden bewaakt. Dit vergroot de pakkans van kwaadwillenden en scheelt aanzienlijk in mankracht en dus in kosten.

Toegangscontrole

Na visuele verificatie kunnen de centralisten vanuit de alarmcentrale een slagboom, hek of deur openen. Ook begeleiding tijdens opening en sluiting is mogelijk. Via een geluidsverbinding (intercom) kunnen de centralisten communiceren met de mensen die een pand of terrein willen betreden en zo vaststellen of die personen daartoe gerechtigd zijn.