Gecertificeerde partner voor inbraakpreventie, branddetectie, toegangssystemen, netwerkbekabeling.

Offerte aanvragen Service aanvragen

Arduin

Arduin geeft ondersteuning in Zeeland aan mensen met een beperking op de domeinen wonen, werken, dagbesteding, scholing en vrije tijd.

Henk Koole is stafmedewerker bouw onderhoud en inrichting bij Arduin. “Het overgrote deel van onze locaties is voorzien van een brandmeld- of inbraakpreventiesysteem, of noodverlichting van Telecom & Security Zeeland”, vertelt hij. “Het gaat om woonruimtes, maar ook werkplekken zoals een bakkerij, een drukkerij, een lunchroom en een montagebedrijf. Ook de locaties voor dagbesteding zijn beveiligd. Optimale beveiliging is pure noodzaak en wettelijke plicht. Wij zijn blij dat we een professionele, betrouwbare partner in de regio hebben gevonden - vlakbij. Iedere dag is er wel een monteur van TSZ aan het werk bij ons. Alleen al de controle voor certificering van de brandmeldinstallaties en het waarborgen van beveiligingscertificaten is een flinke taak."

 thumb normal HDJhenkkoole 03H0282LR

Henk Koole van Arduin

24 uur per dag service, 7 dagen per week

"Daarnaast maken wij gebruik van de 24/7 service. Wat mij opvalt is de goede manier waarop de monteurs van TSZ omgaan met soms wat ‘andere’ situaties. Ze komen vaak in contact met onze cliënten, begrijpen dat ook een simpele storing bij een verzorgende voor spanningen kan zorgen. Onze mensen willen geen enkel risico nemen, als ze het niet vertrouwen bellen ze op. En dat kan ook: TSZ komt zelfs voor het kleinste probleempje langs, al is het middenin de nacht. Ze lossen het met een opgewekt gezicht op, drukken soms alleen even op een knopje - zonder discussie. De directie van TSZ begrijpt ons ook en heeft ervoor gezorgd dat er voldoende capaciteit is om ons deze optimale service te bieden. Het is een dynamisch en slagvaardig bedrijf dat dicht bij de opdrachtgever staat, van monteur tot directie. Door deze goede samenwerking kunnen wij ons concentreren op dat waar we goed in zijn: mensen met een beperking begeleiden.”

Meer verhalen van onze kanten: klik hier