Camerabewaking

Camerabewaking

Camerabewaking is een veelgebruikte manier om winkels en bedrijven te beveiligen, zowel binnen als buiten. Een bewakingscamera werkt niet alleen preventief, maar helpt ook bij de identificatie van daders. Bewakingscamera’s maken in het bedrijfsleven meestal deel uit van een geïntegreerd systeem voor beveiliging. Het kan bijvoorbeeld gaan om combinaties met een overvalknop en inbraakalarm.

Telecom & Security Zeeland is een erkend bedrijf, dat het mkb, instellingen, winkels en industrie een totaalpakket biedt op het gebied van hoogwaardige IP-camerabewaking. Wij adviseren, installeren, bieden onderhoud en 24/7 service.

Voor optimale veiligheid kiest u voor aansluiting met onze Nederlandse Veiligheidsdienst Groep Meldkamer.

512x512

Deze bedrijven maken gebruik van camerabewaking als onderdeel van inbraakpreventie. 

Bart Vervaet Optiek, sector MKB - retail

Gemeente Terneuzen, sector overheid

Mouterij The Swaen, Sector landbouw, agricultuur / Brouwerij

Meldkamer

512x512

Als u zeker wilt weten dat een alarm onmiddellijk wordt gesignaleerd, beoordeeld en opgevolgd, kunt u kiezen voor koppeling met onze meldkamer van de Nederlandse Veiligheidsdienst Groep. Die vormt dan de 100% betrouwbare schakel tussen uw bedrijf en de personen/instanties die bij onraad actie moeten nemen.

U kunt kiezen uit verschillende diensten. Van registratie en afhandeling van inbraakmeldingen, tot gebouwautomatisering. Van een service- en calamiteitenlijn tot complete calamiteitenbeheersing. Het hele jaar door, 24 uur per dag.

Hoe werkt onze NVD Groep meldkamer?

In een meldkamer zitten centralisten dag en nacht klaar om het alarm direct op te volgen volgens een afgesproken protocol. Dit betekent vaak dat ze de verantwoordelijke binnen uw bedrijf bellen. Ook is het mogelijk om via de alarmcentrale een mobiele surveillant te sturen om poolshoogte te nemen. De alarmcentrale zorgt bij alle type meldingen voor professionele alarmopvolging.

Wat biedt de alarmcentrale?

  • Snelle alarmopvolging, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar
  • Doormeldingen van brandmeldsystemen
  • Openen en sluiten op afstand met behulp van camera's, zie Securityview
  • Videoverificatie en indien gewenst doormeldingen naar de politiemeldkamer via Live View
  • 24 uurs bereikbaarheidsdiensten
  • Mobiele beveiliging van personen, ook mogelijk via een app op uw smartphone
  • Track & trace van voertuigen en verplaatsbare objecten